Brogården

Vilka är vi och vad gör vi?
Vi har ett litet hundpensionat i hemmiljö, där hundarna bor tillsammans med oss som en i familjen i vårt bostadshus. Vi arrangerar hundkurser såsom vardagslydnad, valp – unghundskurs, aktiveringskurser och har privata träningar mm. Något vi brinner för är alla sorters aktiveringskurser. Hos oss kan din hund få massage och vi syr även upp selar efter din hunds mått.

Vi som driver Brogårdens Hund / BeckerStaar AB

Det är jag själv Karin Becker, utbildad hundinstruktör hos CF’S Hundkontakt i Östhammar. En gedigen utbildning på ca 270 timmar där träning med klicker ingår. Jag har också fortsatt att utbilda mig till viltspårinstruktör och doftdiskrimineringsinstruktör hos CF’s Hundkontakt i Östhammar och där gick jag också min utbildning till pensionatsföreståndare.
Jag är utbildad och diplomerad både hund och hästmassör hos Axelsons Animal Massage School och har även massörutbildning och är diplomerad på människa via Hälsoteket. Jag har gått kursen Animal Emotions, en 9 veckors kurs om djurens känslor och beteende hos Illis ABC.
Elise Staar är utbildad hundinstruktör hos CF’s Hundkontakt i Östhammar, 270 timmar där träning med klicker ingår.
Vi har själva Rhodesian Ridgeback’s och tre av dem är egen uppfödning.
På Brogårdens Hund jobbar vi bara med positiva metoder och hundens känsla är alltid viktigast. Vi lägger stor vikt vid relationen mellan människa och hund. Hunden är människans bästa vän, vi måste vara lika goda vänner tillbaka. Vi individanpassar på våra kurser, och för de pensionatsgäster som kommer till oss och bor när husse och matte reser bort. På pensionatet tar vi i dagsläget emot max 2 gäster i taget, och vi håller deltagarantalet lågt på våra kurser. Vi har även privata träningar för den som vill ha egen tid med sin hund. Vi jobbar mycket med mental aktivering, problemlösningar och balansövningar både på pensionatet och blandar det gärna med vardagslydnad på våra kurser. Vi använder sele på pensionatet och på kurs, för hundens skull. En god relation, trygghet och ömsesidig respekt är grunden i all hundhantering för oss på Brogårdens Hund.

BeckerStaar AB

559217-1531

Väskinge 124

747 92 ALUNDA

070-226 34 94