Balans, styrka & Kroppskontroll

I går var jag och Märta iväg till Axelsons Animal Massage och hade föreläsning för Hundmassage steg 2 elever, både två och fyrbenta fick prova på hur det kändes att jobba med bland annat bollar. Ett härligt gäng intresserade och jobbarvilliga, det blev en riktigt trevlig dag. Märtan var nöjd förståss som fick följa med och visa hur det går till😊. Tanken från början var att Minna som är med på bilden skulle följa med, men när Märta såg att jag packade in bollar i bilen protesterade hon högljutt över att möjligtsvis bli lämnad hemma. Hon tycker att det är så roligt att hänga med och visa vad hon kan 💖.

Att själv kunna ge sin hund massage och rolig och nyttig träning är ju helt toppen, jag önskar alla trevliga steg 2 Hundmassage elever all lycka till i er fortsatta utbildning till blivande hundmassörer hos Marina på Axelsons Animal Massage. Märta hälsar VOOOF och hoppas era hundar blir lika balansfrälsta som hon 😉

Vi har det bra, längst där bak i bilen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *